Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Toto bylo sepsánou mou osobou a osobou jistého člověka (mé druhé osobnosti bohužel). Měla by to být básnička, ale no nevím. Asi jo no, to je jedno, když už tak už. Omluva za češtinu. :)

Vše je kolem rozházeno,
vše je kolem rozbité.
Stalo se to strašně dávno,
květy byly rozvité.

Dnes je ale všechno jinak,
všechno je navždy ztraceno.
Mnoha nemocí měls příznak
a v mém srdci je zavřeno.

Kde jsi byl a kde jsem byl já?
Kde byli všichni přátelé?
Každý se nás na něco ptá,
ale co mají dělat andělé?

Bylo to v mé kompetenci
a ne v té tvojí Serafe!
Musím si teď hodit mincí,
tebe nechci Lucife!

Moje srdce puká žalem,
když procházím touhle krajinou,
když procházím smrti sálem,
tys mou spásou jedinou.

V pekle končí naše cesty,
v pekle končí andělé.
Krví nasáklé jsou vesty,
i ty duše zbabělé!

Stal ses sluhou Temné strany,
stal ses sluhou Satana.
Vzdal ses naší zlaté brány,
aby ses dožil rána.

Proč jsi neposlechl ty rady,
které kladl ti on na srdce?
Proč jsi chtěl odstranit ty vady,
co spáchaly duše nečisté?

Teprve teď chápu já tvou bázeň,
kterou jsi byl pohlcen.
Osud připravil ti krvavou lázeň
a já v ní byl utopen.

Ztratil jsem se v té krajině,
která mi tě vzala.
Byl jsem tomu však na vině,
teplo z Pekla sálá.

Jdu za tebou můj příteli,
já padlý anděl.
Zlatou bránu mi zavřeli,
tohle byl můj úděl.
Autor Kostrant, 21.03.2010
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí