Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: ...

Teď jsem muž v právu
a chci říct všem
že děda můj k stáru
náhle odešel

Jak pravil by každý
jsi prach
a v prach se obrátíš
jak pravil bych já
stránkami
otáčet nestačíš

Šel tou svou cestou
až našel svůj cíl
průzračnou vodou - nevěstou
sám s námi zabloudil

Kéž by jen věčnost
zůstala napořád
a každý prostý den slyšel jsi
jak moc Tě mám rád
Autor Hmota, 01.04.2010
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: 4LJFilip, Psavec, Gudula, labuť, CULIKATÁ, honnnzik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi to blízký..vybavila se mi moje vzpomínka

03.04.2010 19:18:00 | KirstenSnipe

Také věřím že tě slyší a určitě i ochraňuje..moc hezky podaná báseň ST!!!

01.04.2010 09:13:00 | xoxoxo

Určitě Tě slyší.Smrtí patrně vše nekončí,po zážitcích,které mám tomu věřím.

01.04.2010 09:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí