experiment

experiment

Anotace: koláž z komentářů

mňau :-)
buď k sobě něžný ...

„mám chuť vyceriť zuby
a trochu zavrčať,
ale veľmi mi to nejde,
pretože úsmev hreje moju tvár „

o mně to taky nebude :-)
i po půstu mám
ještě docela širokou hruď
jestli je to tvůj životní styl - budiž
jestli je to jenom únik - jen ty nejlíp víš
nevzdávej to ...
to víš já jsem spíš na obsah než na formu

dnes sem se zase vrátila

taky mi dnes ráno bylo depkovitě ...
takový klystýr umí docela divy :)
culím se - dle zákona Culikaté :)

jen osobně nesouhlasím s tím závěrem -
nikdo, nikdo tady není zbytečně.

taky to opakovaně čtu ...
něco ve mně rezonuje ...
a něco skřípe

"jasné, že můžeš :-)"

ať se Ti přání splní :-)
ať souzní vaše vlny

zastav se
a možno zjistíš,
že už jsi doma

tak jdi k cíli pomaleji,
ale nepřestávej dýchat

a možná se pomodlí ...
tam někde v soukromí,
na křižovatce prašných cest
a bude dál svůj ranec nést

zkus to, jak ti radí ta.cupka ...
nic již nemůžeš ztratit,
ale můžeš získat všechno
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 05.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Íá, Stoneman, Radek.oslov.Šafárik, jarmil, Bíša, Agniezka, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neblbni.
Seznamka je jinde.
Ježíš tě vidí..
:)

05.04.2010 20:30:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí