Jirka Vigour

Jirka Vigour

Anotace: http://zkracovatko.cz/lro další do nové Sbírky - Kolegům

Sbírka: Kolegům

Druhý ženáč je náš Jirka,
ještě pořád externista.
On říká, že tomu tak není,
že externě nezůstává
jenom z nařízení svoji ženy.

Staví s ní společně dům,
kousek od Brandejsa,
(přesněji tam, kde
u Labe se dobře lísá )
potkal ji prý prvně,
když od ní si kupoval psa,
a tak teď mají
společně psy dva.

Mladý muž je z Pardubic,
co bych o něm mohla víc?
Že je Váha
jako Corvus
(anebo já),
když nemá stres,
je s ním sranda.
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 06.04.2010
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Íá, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veselá, co potěší:)

06.04.2010 22:00:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí