O MR. V.R.

O MR. V.R.

Anotace: Věnováno Mr. V.R. *:)

Vždy milý úsměv zdobí tvojí tvář,
jsi výjimečný muž a obdivuhodný motorkář.

Pokaždé dobrou náladou oplýváš,
jen sem tam nadáváš.

Ve svých fanoušcích máš velkou podporu,
jsi bojovníkem a králem závodního okruhu.

Občas se ti moc dobře nevede,
však příště se to zase povede.

Máš velké charisma a laskavé srdce,
jsi živoucí legenda, přijmi mé gratulace.
Autor PIPSQUEAK, 15.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: losscar, Jeněcovevzduchukrásného, CORONATION, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...*:)

28.05.2010 11:05:00 | PIPSQUEAK

náležitá pocta

27.05.2010 20:56:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí