*/*/*/*

*/*/*/*

Anotace: */*/*

Chtěl bych létat jako pták,
ale musím ještě hnízdo postavit
Nesmí to být žádny vrak,
se svým letem chci se světem proslavit

Nezajímá mě, jestli na mě někdo tam čeká,
až tam vzlétnu, oni si mě najdou sami
Vím, cesta člověka životem je velmi vratká,
ale taky vím, jak hrát si s hranicemi
Autor Dawe-Ag, 18.04.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí