Nový král

Nový král

Anotace: ...

Nastolen byl nový král
kat i jiní blázni s ním
lživá cháska však tu dál
děla lid víc hladovím

Král se vzpírá tuší mor
kope jámy za zděšení
místo spásy stoupá z nor
hřích a jiné potěšení

Nic nemá již vše prohrál
i svůj život dal zlým v pěst
krátce vládl nový král
kat i jiní snílci hvězd
Autor Dreamer.Z, 22.04.2010
Přečteno 221x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Danushka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí