/*

/*

Anotace: /*-

Hledáš jen kousky,
Abys mohl postavit
Nacházíš celky,
Nejde to však zastavit

Chtěl bys začít věřit,
Bojíš se ale víry
Nevíš jak vody čeřit,
Ani jak spravit spáry

Ruce samá špína,
Stále se ptáš „proč?“
Ztratila se vina,
Svět jak kolotoč

Máš jen jeden sen,
Někdo tvrdí že si blázen
Miluji tvůj sen,
Nevracej se zpátky na zem

Lítej, plav, kopej a pluj,
Vím, cítíš to stejně
Za okny nám smrdí hnůj,
Objímej mě - jemně
Autor Dawe-Ag, 30.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí