Co dělá ženu ženou?

Co dělá ženu ženou?

Anotace: Ptal jsem se ve své rozpůlené hlavě, proč ženy jako muži nejsou stejné. Došel jsem k otázce:"Co dělá ženu ženou?"

To je to, co, dělá ženu ženou,
že co chtějí přímo neřeknou.
Hned nedají,
to co mají.

Když se jako kočky lísají,
tak něco chtějí.
Nebude to laciné
krásné ani ošklivé.

Pro trochu jejih lásky
vedou muži války.
Dnes a denně
od věků stejně.

Příroda to tak chtěla mít,
ale kdo chce může si za tím boha představit.
Muži a ženy jsou pořád stejní,
jenom spolu s dobou oblečení mění.
Autor Kouma, 02.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí