Profesionál

Profesionál

Anotace: ...

Co ve hvězdách je psáno, to se cení,
i tato chvíle je mým osudem.
Půl litru piva přede mnou když pění,
tak chápu dobře to, že nebudem.

Pak zpět se začnou točit kola času,
když zlatý mok se ztrácí v hrdle mém.
S ním stoupá záře nebeského jasu
ve světě pro mne jinak ztraceném.

A tak jde první, druhé i to třetí,
a muži kolem stolu hovoří,
a ze čtyř žen dvě mladé na mě letí,
a já se cítím jako na moři.

Po pátém pivu vstávám, vše se točí,
a jedno je mi, zda je noc či den,
vždyť za hodinu v život zítřek skočí,
snad budu já už ve sny ponořen.

Jak krásné, avšak zrádné je to bytí,
a co je vlastně věčná blaženost?
Když po ránu se člověk divně cítí,
pět piv je asi přece víc než dost.
Autor Robert S., 06.05.2010
Přečteno 399x
Tipy 16
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává, carodejka, labuť, Psavec, Mbonita, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, aeshna, ziriant, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani já nepiji pivo aqle básnička je moc pěkná.))

Jak krásné, avšak zrádné je to bytí,
a co je vlastně věčná blaženost?
Když po ránu se člověk divně cítí,
pět piv je asi přece víc než dost.

12.05.2010 23:56:00 | carodejka

Pivo nepiju, do hospod nechodím, a stejně musím napsat "wow" - tak moc se mi to líbilo :)

06.05.2010 21:30:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí