VE STÍNU TEMNOTY

VE STÍNU TEMNOTY

Anotace: ve stínu temnoty......

Ve stínu temnoty
ostrovem smrti
jen lidi drtí
svým krvavým pohledem
lidi s tím nic ale nesvedeme?
nic lepšího nenajdeme

Obraz prázdnoty
není k vyhnutí
není tu k pohnutí
v tom světě škaredém
lidi s tím nic ale nesvedeme?
nic lepšího nenajdeme

Jen stopy nahoty
srdce se chytí
proč za lásku se platí?
ale je tak unaven
lidi s tím nic nesvedeme?
nic lepšího nenajdeme

Ve stínu temnoty
slovy se platí
oheň ale plány zhatí
pod svým drobnohledem
lidi s tím nic nesvedeme?
nic lepšího nenajdeme

Kdo cítí se podveden
Ve stínu temnoty
ostrovy prázdnoty
ve stínu temnoty
co nikde nenajdeme
Lidi s tím nic nesvedeme?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.05.2010
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: Zorenka Ježková, carodejka, PIPSQUEAK, Elza511, hašlerka, Bíša, STIMPRE, Psavec, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu tvoje díla, jako by na sebe navazovala v životném filozofickém eposu. Tady na obrazovce ta bohatost názorová i výrazová se poněkud ztrácí, v tištěné podobě by vyzněla díla lépe.
***
Jiří senior

19.05.2010 20:34:00 | j.c.

Na změny není nikdy pozdě, moc hezké.

18.05.2010 12:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí