Přeji tobě

Přeji tobě

Anotace: i sobě?

roufneš si na slova
skryta v koutku srdce
přeješ si znova
mít kámen mudrce.

Snad kouli věšteckou
co bude zítra
úlohu vědeckou
čí budou jitra.

Snídani v pelíšku
tulení člověčí
polibky na bříšku
štěstí se odvděčí.

Mít právo šance
zas jednou snít
z kroků do tance
s rozbřeskem žít.
Autor Čoki, 17.05.2010
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Psavec, CULIKATÁ, Elza511, hauskaa, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.St!

17.05.2010 21:03:00 | CULIKATÁ

Milé přání...dík!..ST*

17.05.2010 20:22:00 | Elza511

..mít kámen mudrce,
to by bylo..

17.05.2010 20:13:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí