v krajině před rozbřeskem

v krajině před rozbřeskem

Anotace: náladovka

vznáším se
v barevných loučích,
kolem mě
stoupají bublinky

kousek starého „já“
se se mnou loučí

smutek i radost
obojí se se mnou snoubí
obojí je na místě

v krajině
před rozbřeskem

http://zkracovatko.cz/rua

velebím, že jsem vlastně prostá žena,
jenž může býti, každý měsíc
přirozením přirozeně očištěna

http://zkracovatko.cz/rus
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 14.06.2010
Přečteno 338x
Tipy 31
Poslední tipující: Beepat, Holis, Zorenka Ježková, PIPSQUEAK, Iv, Bíša, Psavec, Sima, labuť, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zajímavá :o)))

20.06.2010 09:50:00 | Beepat

Moc hezká...*:)

15.06.2010 07:55:00 | PIPSQUEAK

velebím, že jsem vlastně prostá žena,
jenž může býti, každý měsíc
přirozením přirozeně očištěna***

st - tohle by se mělo tesat na triumfální oblouky
a ne kdo kdy kde padl v boji. Trochu naděje spíš...***

14.06.2010 10:09:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí