Nevěsta

Nevěsta

Anotace: Asi si budeme souzeni

Byla to láska z románu,
já moc rád tě měl,
chutnalas jak káva po ránu,
rozum mi uletěl.

Když byla jsi mi blízko,
štěstí jsem si vážil,
teď však srdce mi prasklo,
s tebou jsem dost narazil.

Jsi už moc dotěrná,
nedopřeješ volnosti,
radši buď nevěrná,
vrať mi tím radosti.

Jak už to tak bývá
z lásky je nenávist,
já mrtev a ty živá,
zbylo jen prázdných míst.

I tak navždy jsme pár,
sobě si souzeni,
vražda tu není zmar,
ona vše změní.

Já už tě nemám rád,
jsi děvka prohnaná,
už dál tě nechci znát
ty Deprese zku*vená.
Autor Isquieasuus, 30.06.2010
Přečteno 346x
Tipy 27
Poslední tipující: bezprizorně, carodejka, Strixa, ilona, Fenceless, ajlonka, Romana Šamanka Ladyloba, Házté, Rootness, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc vydařená.

27.12.2010 15:35:00 | carodejka

Hodně zdařilá...ST

17.07.2010 23:18:00 | ajlonka

A pak,že nejsi milován...a přitom máš takovou kočku,Depku

01.07.2010 12:52:00 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí