Tanec v dešti

Tanec v dešti

Anotace: Složeno ve sprše

Venku se k dešti léta schyluje, téměř prší
nadšení, touha přímo z tebe viditelně srší
ženeš se ven hrát si s vodou
skotačit a tančit pod oblohou

kapky se do vlasů vplétají
ty nikdy nic neděláš potají
jsi štastna, ruce zvedáš
potěšení z deště hledáš

ten živel po tvém šatstvu bloudí
a mé lačné oko po tobě loudí
jako víla na pasece bez svršků
přilákala svým tancem letní spršku
Autor MRF, 08.07.2010
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Níniel, Jiná, CULIKATÁ, Selidah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelný deštík .-)

16.07.2010 19:30:00 | Vanilková Ninja

Pěkný, líbí se mi to :)

08.07.2010 22:31:00 | Selidah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí