Sofie

Sofie

Anotace: Každý vlastní nějakou tu fobii, o které jsou tyto řádky můžete přemýšlet sami ...

Z tvé přítomnosti mi buší srdce
Prosím Sofie, zamkni za sebou dveře
Z dotyku mě přemůže chvění
Trestanec tvého vězení

Muj hrudník praská pod tvou tíhou
Pohledy cizích očí nepomůžou
Jsem neklidný na veřejnosti
Mám strach z tvoji přítomnosti

Žízeň vysuší ústa, sucho zvítězí
Prosím Sofie, dej mi napít a odejdi
Všechny ty plíce znemožňujou dýchat
Nevíš kdy se škrcením přestat

Z otázek mám závrať
Tak se někam ztrať
Ať přestane točení hlavy
Nech zatažené rolety

Nával horka vystřídá chlad
Prosím sofie, nakrm můj hlad
Končetiny ovládá mravenčení
Kdybych odmítl tvé políbení
Autor P.P.S., 11.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, zelená víla, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí