Borůvkový koláček

Borůvkový koláček

Anotace: Sprostá básnička bez sprostých slov:)

Borůvkový koláček
pobíhá si po stole.
Potkal náhle skleničku,
a ta mu říká: "Ty vo..

..vodky, co do mně lijou,
to je sklínce nerovno,
pořád samý alkohol,
to je život na ho..

..holomku necháš to?"
vzkřikla lampa z předsíně,
když se sklínka rozhodla,
že koláček ukousne - svi...

svíjí se už koláč v křečích,
lampy křik neslyšeli,
koláček se v drobcích válí,
a myslí, že je v pr..

v prázdninovém menu
restaurace Praprůrva,
jenže sklínka ukusuje
Je to stará kur...

..kurdská sklínka,
jež má ráda borůvky,
kdysi se z ní pilo pivo,
než spadla do močůvky..
Autor Alfie, 21.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Eru Alonnar, Monica., Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ten konec dle mého názoru celkem ujel,ale asi do půlky jsem se bavila:-)

27.07.2010 18:07:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí