Symboly krásy

Symboly krásy

Anotace: Naše symboly krásy - Normalizace vkusu v demkoratickém stylu....

Když nepřítel je svůdný
Růžově odleskující
ústa říkají,
smutné nic...
Pomalu mlaskající
shrbené a seschlé
Hugoho rtěnkou,
likérem...

Tváře z mramoru
a ňadra z fosforu
Klapou plastovýma
nohama butikových figurín,
Kaňka černou tuší
a jehlou modrá víčka
Koutky napovídají
pěnou zkrápěné se třpytí

Přicházejí dokola
a kapou sliny
na má ramena
Mávání rukama
a úsměv nestačí
Tak odcházím
se zlostí
Zrovna čerstvě probuzen
když usínám....
Autor Johan', 28.07.2010
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, CULIKATÁ, Jana M., Mbonita, J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní :)

28.07.2010 20:54:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí