I ta krajina je krotká

I ta krajina je krotká

Anotace: do pustin...m.j.lormotov

I ta krajina je krotká
z těch obrazů
co v srdci zůstanou
ramy bez kazu
slunce které povstanou
jen když se modře barví
myšlenku neunaví
jen každé ráno
má v očích psáno
jen v nadějích
mlčících oparu
v cizích krajinách
najde jen tulák
svou krásnou oporu
sám sebe potká
v tajemném záblesku
I TA KRAJINA JE KROTKÁ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.08.2010
Přečteno 300x
Tipy 25
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Elza511, Mbonita, zenge, Jan Hrábě, labuť, Gudula, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i ta krajina je krotká,
která v uctivé bázní
před vlastním JSEM
před světem
pokorně poklekla

10.08.2010 12:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba

St si zaslouží!

10.08.2010 10:46:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí