nezvládam upadám propadám

nezvládam upadám propadám

nezvládam upadám propadám
dolu a ještě níže
byl sem kdysi kníže
ted jen poddaný sem
když si spolu jdem
za chvíli nebudu už nic
sere mě zima sere mě hic
sem v tom jak uzamčen
předtím sem byl nedodčen
ted už připomínám jen trosku
co má na místo mozku divnou kostku
Autor ostuda lidstva, 20.08.2010
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Iv, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Depka co? Ach jo ty sou nejhorší.

20.08.2010 14:32:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí