večerní siesta

večerní siesta

Anotace: snad ted se jiz ulozi

chvilka u pivka
večerní siesta

a zítra ?
zase cesta

plním si svůj sen, co víc si můžu přát?
(snad jen sny příští nechat si zdát)

být jednou z poutníků
se životem být víc než jen kamarád

po ránu je v tom hrdost
(zejména když jde se ješte z lehka
a lidi s obdivem zdravi)

k večeru, když máte již dost
pokora, skromnost
důvěra v lidi, co vítaj pelegrimos,
že máte vždy
kde spát a taky se umýt
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 04.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Psavec, jedam, PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna, Niky88, Květka Š., Bíša, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí