Je list

Je list

Anotace: ...

Je list
na autostrádě
zmítán spěchem kol
napravován nápravami
stláčen do nikdy
pobledlý list z javoru

Natahuje dlaň
o pomoc
v asfalt bytní
chce ještě naposled
zvednout léto
z podzimních kalů
poděkovat
za kloudný svět

Nebe z platiny
mžení sype a padlí
bezmízný jednoročák
sterým životem
daň svému stromu
splatil
upustil se do října
jež o mladý kouř
se nad komíny půlil

Je list
a oči javoru zaslzené něčím
co už nebylo pravdou
a nebude lží
Autor Taog, 06.10.2010
Přečteno 268x
Tipy 25
Poslední tipující: Žqáry, zelená víla, Špáďa, Mbonita, Květka Š., Dota Slunská, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí