Krysí král

Krysí král

Anotace: ...

Jsem krysím králem!
rejdím si v ulicích,
plavu ve sračkách,
a žiji pod kanálem...

Zima mi prolezla do morku kostiček
A kousá, drápe -kurvička- za mokrý kožíšek!
Jak kdyby chtěla malé myšičce urvat nožičku!
Jen tak ze srandy, aby se neřeklo!
Pak by mé tělíčko sotva kam uteklo...

A hle!
Přece jen dobelhal jsem se na vrchol - Já váš král!
Opřel se o plechovku kočičího žrádla a pohlédl v dál...
No tak to radši ne...
Ještě by se mi z lidí udělalo špatně!

A jak tam tak stál
ten krysí světa král,
šel kolem kocour-
,,No abych ho nesežral!"

-Tma
Autor Lamorte, 21.10.2010
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, Psavec, Manstein, Désolé, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, humus, la loba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu skvělý :-)

21.10.2010 15:34:00 | Romana Šamanka Ladyloba

St absolutně dokonalý!!!Prostě jsem beze slov...

21.10.2010 15:06:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí