TAK KRÁSNĚ MU TO ŽEROU

TAK KRÁSNĚ MU TO ŽEROU

Anotace: ....

Bez páteřní ďábel,
stíná hlavy,
málo svatým.
Zlatě opeřený orel,
zmírá hlady,
unaven mládím.

Hbitě jazykem mrská,
krásně mu to žerou.
Slova studí…….prská,
na podium se derou..

Samolibý satan,
krade duše,
málo čistým.
Rudě ohořelá tvář,
v zahradách slávy,
vzlyká když jí hladím.


Tak krásně mu to žerou,
obětní beránci.
Tak krásně mu to žerou,
……………….chudáci!
Autor ZILA78, 21.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Pablo Kral, Dračičák, Niky88, Psavec, malá slečna, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce poupravit a sedělo by to na naší politickou scénu :-D
Nene, je hezká taková jaká je. To byl pokus o vtip.

22.10.2010 15:45:00 | Dračičák

Báječné.))

21.10.2010 18:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí