PLÁČ PRO DUBY

PLÁČ PRO DUBY

Anotace: ....

Pláčeš pod duby suchého jehličí,
oči padají do vody a srdce už nekřičí.
žerou tě komáří ty saně jepičí,
a zdálky zní jekot slepičí.

To snílci s křoví,
co si v něm pěkně hoví.
Škárlí slaboduchý rozmar
a kopou cestu do pekla.
Něžná mlha o silný opar
a rána bránu odemkla.

Jeden most a propast,
a kousek zlomené rezavé šavle,
Jen jeden odraz,
a dno upocené láhve.

Padáš do tmy,
do tlamy té nicotné obludy.
Padáš do tmy
a všechno kolem je naruby.

Zmítáš se v polopravdách a v pololžích,
tam někde dole…………..nikde.
Autor ZILA78, 23.10.2010
Přečteno 241x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, labuť, Květka Š., malá slečna, la loba, Agniezka, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí