naproti Antarktidě...

naproti Antarktidě...

Anotace: je taky země...

byl jsem u holiče
na předměstí za městem
rozloučit se
s podzimem
a sotva jsem vyšel
ze dveří ven
tak mne nějak podvědomě
polechtalo
a ejhle
za rohem
na mě jukla holka
v jiskřivě bílém
a pohladila
za krkem…

no to je dost
ty jeden mouřeníne
málem jsem
s tím transparentem
vystála důlek
čím to je
že se všichni bojí
dálek?

já se zadíval vzhůru
a čtu
Pozor Akce!
porevoluční sleva
z původních pěti
na dva
severním expresem
pro holobrádky s ježkem
zcela zdarma
pouze dnes
zítra už tady nebudem…

usmál jsem se
to beru
vzal jsem ji za ruku
půjdem Inuitko?
mám chuť dotýkat se
čely k sobě
za polárním kruhem...
Autor enigman, 19.11.2010
Přečteno 308x
Tipy 46
Poslední tipující: jedam, střelkyně1, Holis, zvířenka, Bíša, Jana M., Actafool, labuť, hašlerka, teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v té zimě zahřála...:)

25.11.2010 20:09:00 | střelkyně1

obě jsou skvělé..ST!

20.11.2010 22:34:00 | hašlerka

lokálněoteplovací...

19.11.2010 10:16:00 | Mbonita

Mám velký nos / tak čelem k Tobě asi nedosáhnu
tudíž jen si ho otřeme tak jako eskymáci
jsem Cyrano / a trochu veršem vládnu
do noci skryta / se na polární kruh v myšlenkách vracím...

19.11.2010 08:29:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí