Kdopak.....

Kdopak.....

Anotace: se zaručí.....

kdopak se ti zaručí
že hlídat hříchy nestačí
chci tě držet v náručí
to mně lásko postačí

kdepak najdu tichá slova
hledám,dnes a znova
v tichu jsou tak lživá
jak rána tíživá

kde objeví se vteřina
v radosti tak zrozená
možná je proměna
co končí i začíná.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.12.2010
Přečteno 230x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., labuť, hašlerka, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí