ZASE SNĚŽÍ DO VZPOMÍNEK

ZASE SNĚŽÍ DO VZPOMÍNEK

Anotace: mooc aktuální

jen se snaží nad našim světem
do těch snu co patří dětem
vločka jako znamení
bílo nás promění.........

nežaluj světu,básníku
jen přilož dřevo na oheň
řekni slovo poutníku
jen lásku si dožeň

pozdravuj jí nastokrát
křídla lásky krásný pád
otevři bloček
dej si groček

z těch dívčích ramínek
z duší padá prach
tak jako v snách
zase sněží do vzpomínek.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.12.2010
Přečteno 291x
Tipy 24
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, PetTulak, Danga, Mbonita, Zasr. romantik, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni dají tip a nenapíšou ani komentář.Je to moc pěkná báseň chválím.

21.12.2010 19:50:00 | Česi

Hezky sněží, jak čas běží.Krásné vánoční svátky přeji
ať Tě šťastné dny provázejí:).

21.12.2010 11:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí