Dobrodružství koněducha a mrtvě narozeného

Dobrodružství koněducha a mrtvě narozeného

Anotace: neboli the adventures of ghosthorse and stillborn. názvem jsem se inspirovala u cocorosie, za to se jim omlouvám. taková...velmi aktuální.

Za oknem bílo
a slunečno.
V kuchyni pláče kohoutek,
slzy mu padají do dřezu.
Kap, kap.
A ty sedíš ve vaně
a barvíš vodu svojí krví
žlutě.
Po zádech ti tančí mráz.
Bojíš se...
všeho.
Ruce máš spjaté,
ale modlit se neumíš.
Na jazyku chuť karamely,
v hlavě zmatek.
Poslední tóny klavíru dozněly
a ty pomalu
padáš
ze střechy.
Autor korncaffe, 28.12.2010
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Denael, Gabrielle, Anjesis, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, James Libustka, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kohoutek pláče
nad špinavým
nádobím
proč asi?
To se nedovím
v pádu
do bělostné krásy
ruce spínám
ač se nemodlím
snad to pochopil
ten
kdo stvořil kohoutky
se slzami
a vany
s vodou plnou rzi...

28.12.2010 13:06:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí