pocta L.S.

pocta L.S.

Anotace: Dopisy do Košic

Večerních pohádek, povídek, pověstí
rozruchem žije teď bláhový svět,
pročítá řádky tvé, jakoby s neřestí,
s pýchou a nadšením těch krásných pár vět.

Veršů pár, taktovkou je snad tvůj sen,
s lehkostí jakou ty básně své skládáš,
že snad i na Tebe čeká den
nebudeš čelit tomu, co každý den zvládáš.

Že snad i jako ty psáti bych chtěl
tak lehce jako ty parketům kraluješ
co však ty trpíš, to berou mě mrákoty
svatozář k vánocům koupit jsem měl!
Autor dvacettrojka, 04.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Helena Lovecká, Actafool, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké... vítej;-)

04.01.2011 23:53:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí