Jak luna dává sbohem zítřku

Jak luna dává sbohem zítřku

Anotace: Ze srdce a s hlubokým přátelstvím pro deuxEm.

Volám Tě, Ty mě neslyšíš,
ztracená v čase a době
Kam utíkáš poraněná?
Doufáš, že světlo rozsvítíš
prázdnýma dlaněma sobě
vím, neklesneš na kolena

Vznešená klisna, hřívou třese
Kdy se Tě život na co ptal?
Vždy sklízelas, co rozséval,
prachu cest, tys nelekla se
a kroky proměnila v cval
a hrdě bojovala dál

Máš u sebe stále skývu chleba,
lámeš z ní poutníkům po cestách
a málokdy si bereš taky,
říkáš, že není Ti ničeho třeba
když v koutech mysli sedí strach,
jdeš zahánět zlý draky.

Ty nejsi sama, rozhlédni se
jak slunce v záři polední
mé dlaně jsou Tvým nablízku
a pokaždé když zachvěješ se,
já dech svůj dal bych poslední
jak luna dává sbohem zítřku.
Autor Akrij8, 05.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Elisa K., Modrý Anděl, Sladkalu, Judita, CULIKATÁ, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, danav
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť přátelství je někdy víc, než láska
a Tys to uměl krásně říct...a propsal ses do ST káčka :-))

07.01.2011 01:48:00 | Sladkalu

Moc hezky napsaná báseń ST!

05.01.2011 16:12:00 | xoxoxo

Krásná...

05.01.2011 11:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí