ZAPOMÍNÁŠ

ZAPOMÍNÁŠ

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Provázky slz
bytostných nálad
tancují
k závěrečnému vzplanutí

padající kuličky
veselé svojí něžností
prolétají kolem
stahujíce mraky z oblohy

touha spatřit
tvůj nový úsvit
připomíná město andělů
schované pod zemí

prodlužuj
chvíle nedospělé
nezatížené bouří
nepospíchej do černobílé tmy

toužíš
od otevření světlu
napít se krve
nasycené ohněm posledním

tak tedy přicházíš
do náruče
pojídače snů
zapomínáš

na vteřiny první
na slunci opálené
zmírající
pod křídly času.
Autor HAIR, 15.01.2011
Přečteno 414x
Tipy 21
Poslední tipující: kdotoví, hašlerka, hatlapatla, šuměnka, Gabrielle, isisleo, Squat_the_world, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi moc...ST!

18.09.2011 16:20:00 | hašlerka

Provázky slz
nálady tancující
z vzplanutí tvrz
co k zapomnění říci?

kuličky padající
a něžnost do vesela
prolétat s létavicí
obloha mraků celá

a touha spatřit víc
úsvit, co nově dýchá
andělů město, líc
schované v zemi ticha...

19.01.2011 20:43:00 | šuměnka

Parádní hodně dobrá báseň....S.T.

15.01.2011 08:07:00 | ZILA78

hezká a tleskám
st

15.01.2011 08:02:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí