Náladová..

Náladová..

Anotace: duše moje, co říci více..

Žena Ach žena? Divný to lad
co při ní krásy a co jiných vnad
Pavím očkem mile svorná
i mořská bodlinatka vzdorná
Uplakaná řasa čekatelka
večerního lasa žalu včelka
i perla z duhy smavá
roztomilá zlivá tklivá odmítavá

Divoká dravá
i beze slova klid
ledová bělka znělka sluncí svit
bouřlivka ničitelka v tajnosti
V bezvětří staví mosty nebe
jen tak
pro štěstí

Ohnivka snivá procitlá i pálí
Hned poletuje něžná vánková
a smířlivě hladí než znova chladí
Deštivá létá u mračen do louží
Mrazivě studí než zas zatouží
Zasáhne i vzkazy vodních nebes

Ona je uvnitř neboť s láskou vede
střelku kompasu jenž v srdci nosívám

Žel jsem to já -
rozpolcený pán mizící právě teď
v její oceán
Autor J's .., 28.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 33
Poslední tipující: Lorraine, Verena, NikitaNikaT., jedam, Tanzania, Noc17, Sladkalu, Any 4, Severka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahojky pokud si chceš psát přihlaš se na básničky...www.básničky.cz stejně jako tady i s heslem vzkazy tam jdou pa

06.02.2011 19:16:00 | Noc17

skvěle napsáno

06.02.2011 18:22:00 | Verena

Bravo! Není dalších slůvek potřeba. ST!***

06.02.2011 15:49:00 | NikitaNikaT.

Jj...moc pěkně napsáno ST

05.02.2011 20:01:00 | Tanzania

moc, moc se mi líbí - doufám, že se v ní najdou i jiné ženy

28.01.2011 16:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí