Chemie mého těla

Chemie mého těla

Anotace: -

Kéž bych rozuměl chemii vlastního těla
Poznat ji bestii, co semnou dělá?
Znát její zbraně a její komplice
Vědět jak na ně, dostat je z palice

Třeba to jaro, co se s ní druží
Zas se mě jalo, je pod mou kůží
Marní jsou doktoři i všichni rádci
Vyhrává příroda, na tu jsou krátcí

Léky i stravu, všechno jsem zkusil
Nakonec hlavu sklopit jsem musil
Opravdu nevím, co nám to dělá
Musím však uznat, že je v tom skvělá.
Autor Bolder, 04.03.2011
Přečteno 234x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, Gabrielle, Zefi, Frederik, HarryHH, drsnosrstej kokršpaněl, modrá..., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uvadlá jinovatka víček
Jiskřičky v očích
Místo sklíček

Něha, co splývá
Na kůži v krůpějích
Z polibků vláha
Mění se na louži

Když láskou
Zavoní Ti vzduch
Přišel Tě navštívit

Chemický vzruch

:o))

04.03.2011 13:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí