Pouhé nic

Pouhé nic

Anotace: -

Dost mého nářku.
Čas postavit se na nohy
-ty vlastní!

Trvalo mi to jářku.
Hodně roků hodně dní
-no páni!

Já ustát vítr zkouším,
co stahuje mě ven.
Jak křížovku
luštím život.
Teda ne-
můj sen.
A každej
dlouhej den.


Chci dokázat
svou kvalitu světu.
Zbytečně.
Jak předemnou
spousta lidí.
Naivně doufat
všechny krále smetu.
Srdečně.
Namísto toho lidi znudím.

Na přání svého plánu,
jež zklamat by byl hřích.
Touha mít vše co si umanu.
Život na mě dých:
"Nesmíš všechno chtít".

Přání, doufání, zoufání
nejlíp žádné čekání,
celodenní bloumání
jak mít ještě víc přání.
Povzdech a zasmáni.
Sama sebe raním..

Chci vzruch
a chuť
a nestát tady
jako vzduch.

Prodám svoje nadchnutí
levně
Za všechno může dítě
ve mně
Tečka
Ještě jedno vzdychnutí..
Autor Thesssinka, 23.03.2011
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Sarwen, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala jsem jako supertip :-) A řeknu ti řeknu že se mi básen hrozně moc líbila, krásně jsem si početla, místy zádrhel,ale fakt super !!!

30.04.2012 14:27:42 | Sarwen

nevzdávej se svých snů ;-)
to ti nepatrí
jen si ujasni,
co chceš doopravdy
a přibližně asi i kdy

24.03.2011 17:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí