patetická

patetická

Anotace: how pathetic we are...

vítr syčí v kopřivách
a šeptá že už všechno marné
že voda černá nebe kalné
že zbývá už jen pouhý strach

vítr syčí v bodláčí
že teď už nikdo nepochopí
že každý radši oči sklopí
že se svět zle otáčí

vítr syčí v kopřivách
z čeho vlastně máme strach
trochu spolu každý sám

vítr syčí v bodláčí
kolo smrti roztáčí
nestát tady - utéct - kam?
Autor branwen, 26.03.2011
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Houda, fidgetypoet, Maryje..., Lea Aura, šuměnka, dream in emptiness, CULIKATÁ, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mé pocity..

27.05.2011 20:39:00 | dream in emptiness

úchvatný sonet paní
zdravím Tě.A též se klaním...

21.04.2011 08:33:00 | šuměnka

Příjemný pateticky laděný sonet. Pěkné počtení.

26.03.2011 20:26:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí