Pro tebe

Pro tebe

Anotace: už to víš?

Zase je noc a spát mi nejde
tak čekám, kdy mě snění bez spánku přejde
a po schodech v čase
vracím se znovu a zase

...a všechno proti mojí vůli...


Ty jsi ted kdoví kde a jen doufám, že bez ní
dobře vím, jaké je, když srdce žárlením běsní
odezva od tebe nulová
jako když udeří rána kulová

...a bylo krásné, když jsme spolu životem pluli...


A ani nevím, co pomůže mi usnout
snad pokus napsat ti básničku (ne)vkusnou
kterou si nepřečteš stejně
a pak, že chyba je jen ve mě

...do cesty vhodím ti jednou lásky ampuli....

Chci zavřít oči a nemyslet, jenom spát
pořád jsem lepší než do tvého oka drát
tak už to pochop, milý
at můžem vyměnit "jsme" tím "byli"


...na oči nasadím čepici s bambulí...
Autor tajemná slečna, 26.07.2011
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Actafool, jára spots, Tvůj kamarád Kodein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš zajímavě..

01.08.2011 23:52:00 | Actafool

ma to neco dosebe hezky.. .si smutna co? zivot je svine... to si pamatuj:-)

30.07.2011 07:51:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí