Do větru....

Do větru....

Anotace: ten odnese mé sdělení až tam, kde pro tebe znamená jen prázdný klam....

Jako když vítr s ohněm zápolí
a když se šermuje nabitou pistolí
co rýhu v srdci vytvoří
a můj hrad z písku rozboři-

to je ten pocit, můj milý
být bez tebe, a to i na chvíli....

Na chvíli, co trvá už roků pár
a z lásky zbyde oškubaný cár...


Co ty si myslíš o tom všem
že jsi stále můj nesplněný sen???
ooo, chlapče vstávej- už je čas
a v životě odepni ten bezpečnostní pás...

Takhle to nejde a ani nemůže jít
ty žiješ s ní, to nemůžeš popřít
a proč jsem pro tebe jak říkáš záchrana?
i tvá písnička je už dávno smazána...

Jsem jiná, jsem stejná, jsem bez tebe a tvá
a ty??? jsi ten, co všecko předem vzdá...
za lásku musíš občas tasit dráp
ne se před deštěm tiše schovat pod okap..

no, však jednou pochopíš jistě snad,
jednou i ty budeš velkou pravdu znát
Autor tajemná slečna, 01.08.2011
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, Elyona, tato22, V.N.Losinský, James Libustka, Nergal, Actafool
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st,

25.08.2011 18:54:00 | J.F.Julián

Sice smutna, ale hezka basnicky..

02.08.2011 21:14:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí