Blue and White

Blue and White

Anotace: ...

*


Až když seschneš budeš masem
a já rozbuším se do kraje

až když moje srdce hlesne..
ach..
tam ona je

až z kapesníků
vzejde sůl
i moře z eukalyptů

malý listonoši
všech zatoulaných psaníček

chybí ti jeden
z kontinentů

a držím se tě za malíček

jako rozevláté sítě mračen
padnoucí ti do stínů

slova jsou svatá
já v nich jsem ponamáčen
letmo se dotýkají
tvých vesmírů

ač ruce drtí dámy
s pěšci

koně byly k věžím odevzdány
rostou z nás sloupy
a stáváme se letci

do krajů mangrovů
do zádveří batikovaného ticha

kde všechna moře
docházejí přípojů
a písek tvé tělo svléká

lačná v dotecích
lačná slov

pokořená v bouřích
do ráhnoví
zapsal tvé jméno
lodivod


*
Autor blue, 27.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., Lota, Severka, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Nikolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...
nádherné obrazy odhaluje Tvoje poezie mým myšlenkám...

02.09.2011 15:32:00 | Lota

Moře z eukalyptů,rozevláté sítě mračen padnoucí ti do stínů..do krajů mangrovů
batikované ticho..

Hmm..krásné obraty,působí tak lehce a nádherně plynou jako řeka :)
tak hodně další inspirace přeji!!!

28.08.2011 10:55:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí