Jsou draci zlí?

Jsou draci zlí?

Anotace: ...

Jeden netvor krutý,
co má zuby žlutý
a dech páchnoucí jak síra
prý přemůže i upíra.
Ten netvor - drak - teď stojí proti davu
a po lidech chrlí oheň i lávu.
Lidé křičí: „Vždyť zničí svět!
Na místě srdce má jen led!“
Pravdomluvnost se dnes cení..
Správně! Tohle pravda není.
Ten drak je jen smutný velmi-
-lidé, jako kruté šelmy,
využili přesily,
rodinu mu zabily,
partnerku i syny oba.
Na vrchu je vidět zloba,
hlouběji se však skrývají emoce..
Drak pro ně truchlí celé dny i noce
a jejich vrahům se mstí..
Draci nejsou vždycky zlí!
Pokud VY nemáte srdce z ledu,
nesuďte druhé podle jejich vzhledu.
Autor Cataliina, 19.10.2011
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, E., Charibeja, Rezkaaa, Juan Francesco de Faro, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poutavé, jen rytmus drhne:-)

07.12.2012 22:26:24 | Robin Marnolli

Místy neohrabané, ale jinak velmi poutavé. Líbí.

19.10.2011 21:45:00 | Rika Akira

V nitru to bude určitě nějakej Soptík. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=rEG3YXD2Bh8

19.10.2011 20:32:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí