Brauenvald elegi

Brauenvald elegi

Anotace: šumacher and the šumacher

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora část prvodruhá

Svěřenec Servác kolohran větví billboard zmrazení
Vtlouká šunku do půlek rybky na Teleófon chycéne
Venku pode stromno sekerou svetr čápův nevěděl
Hlinka krveznos a pthuágh německé letadlo nízké již
Babíčka prastára jednonohá jak Jeník Stříbro bandor polko
Ej Kotalíku bruš půdní četnosti nad koupel chladu i vedle
Kuldo drštěk všech oken větrá svahu zří a sněhu zvolna
Vznášebno nade blatem Alpám směrový oparu předbiosmích
Autor Mrášnivor, 13.10.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Matka s dítětem skočila pod vlak.Tudíž skončila.Věru,dlouho jsem se tak nezasmál.Naposled,vzpomínám li-si ještě dobře,v osumapadesátym,kauza Mrázek.

13.10.2006 14:17:00 | Mrášnivor

uej e,ee,eééh,euj...

13.10.2006 12:58:00 | Mrášnivor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí