Hotel Sůl

Hotel Sůl

Anotace: v hotelu Sůl

V hotelu Sůl kde sprcha dávno neteče
Bydlí osobní Ježíš
Nesnídá tam ani nepije počítá jen vrkoče
A sní o sci-fi pomazánkách
V pečlivé kartotéce

Jeho vejce černější černé labutě
Nikterak nebalancuje spočívá v jistotě
Ta jistota hotelu Sůl

Svírá své ticho v dílech troleje
Položky neurčuje kartáče nemá
Tak na co zeptá se zilvarné Veroniky?

Ta relapsní jistota hotelu Sůl
Obléká osobního Ježíše
Bohatě prostřený má stůl
Uložena způsobným diářem
Na díly rozepsána scénářem včera
Autor Mrášnivor, 10.11.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí