Slova

Slova

Anotace: -

V tíživých chvílích


kdy tu se mnou nejsi


kdy ani Tvůj stín


se mnou nesdílí


jedno lože


Tvé tělo i stín


si svým životem


žijou


a ve chvílích kdy


slova přirozenější


jenom volně


plynou


a já nemám tu moc


je nikterak zastavit


cítím


že stále nejsi zdejší


že jen chabě se snažíš začlenit


a svůj život jinak žít


kéž by ses už


našel


...


Jen slova


co ze rtů


dávno Ti splynula


krvácí


touhou


po tom


aby je někdo


slyšel


...


V tíživých chvílích


kdy tu se mnou nejsi


kdy ani Tvůj stín


se mnou nesdílí


jedno lože


Tvé tělo i stín


si svým životem


žijou


a ve chvílích kdy


slova přirozenější


jenom volně


plynou


a já nemám tu moc


je nikterak zastavit


cítím


že stále nejsi zdejší


že jen chabě se snažíš začlenit


a svůj život jinak žít


kéž by ses už


našel


...


Jen slova


co ze rtů


dávno Ti splynula


krvácí


touhou


po tom


aby je někdo


slyšel


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na počátku bylo slovo. :-)

30.10.2011 16:27:02 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí