Tůje

Tůje

Anotace: když pánbu vomrdal zmrda

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora

nemůžu jíst a nemůžu ani nejíst
nemůžu spát a nemůžu ani nespat nemůžu pít a nemůžu ani nepít
nemůžu jít a nemůžu stát
jsem jako had kterej nemá se kam plazit

jsou hovna a jsou i nehovna
jsou paneláky a tepláky totiž taky
jsou sejry na čůrácích a čůráci na sejrecch
a jsou dokonce i stromy který někam rostou

jsou i auta který nejezděj a jenom stojej jako ty čůráci
a jsou i předělaný Zdeny který jsou krásný
a jsou Tramtáryje a jsou představte si i Netramtáryje
jsou herci herky herečky a héračky
jsou neherci héráci a Herálec

je taky jenom jedna taková malininkatá Tililinka
a ta se představte si vůbec nikde nevyskytuje
protože vlastně není
prostě neegzistuje
ani v tůjích
Autor Mrášnivor, 17.12.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí