Skládanka

Skládanka

Anotace: -

Skládáš den z pocitů


jenž o rty se ti něžně otírají


z tváří slzy stíráš


když zlé sny se zdají


Kdo dovolí si věznit víru


když už jen pár chvil zbývá?


Kdo nechá utopit se v splínu


když naděj v zákoutí se skrývá?


...


 
Autor TedelyBear, 08.11.2011
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď moc chlastám nebo to prostě neni dost

09.11.2011 00:30:08 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí