Když se spolu milujeme

Když se spolu milujeme

Anotace: -

Když se s tebou miluji,

naše těla obrazce malují,

ty nejrůznější obrazce,

všechny se mi poznat chce.

 

Něžně hladíš mé vlásky,

jsme tanečníci lásky,

jsme přeneseni do světa bez hranic,

kde vteřina znamená mnohem víc

a zároveň je nekonečná,

s Tebou lásko navždy věčná.

 

Tvé polibky jsou pro mě spásou,

chvěji se tou neuvěřitelnou krásou,

když se sebe vzájemně dotýkáme,

později spolu do hlubin rozkoší unikáme.

 

 

 
Autor Imagia, 10.11.2011
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Sleepwalker, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi další oběť všehomíra.

18.11.2011 01:17:58 | Sleepwalker

Nejčastější obrazce jsou přímky, ale i křivky, co rády dívky :-)

10.11.2011 13:30:46 | Kars

Jojo láska..pěkné čtení.

10.11.2011 07:52:10 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí