Ztráty

Ztráty

Anotace: -

Bez Tebe ztracená
padám
a nevím kam
vnímám tě po kapkách
a někam utíkám
když skládáš den
z pocitů
a já můžu se smát
když ústy posloucháš
můj tep
když v průvanu našich ztrát
mám pocit
že je to posun
vpřed
...
Autor TedelyBear, 10.11.2011
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí