Kmotřička

Kmotřička

Anotace: Jsou tři sudičky, ale ta třetí...

KMOTŘIČKA

Slyšíváš často o ní,
ale ty ji nevidíš.
Lidé se jí často bojí,
proto na ni nemyslíš.

Má velmi mnoho podob,
které život na sobě ucítí.
Je jako těžký porod,
když cítíš se těsně před smrtí.

Přepadne tě jednou náhle
rychle v jedné vteřině
jako AIDS, rakovina a tak dále,
likdvidovat umí to jediné.

Můžeš jí také zdrhnout
ale ne ji popírat.
Nebo se nechat její kosou setnout
a ne před ní dveře zavírat.

Je zároveň vykoupením ale i tragédií.
je to nevyhnutelné ukončení.
Následuje konec žití.
A pro mrtvé tu místo není.
Autor jehlaspichlas, 18.12.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

až přijde pro mě kmotra černá,
snad bude na mně milosrdná,
však ještě než ta chvíle přijde,
chtěla bych si něco užít..když to vyjde:-))

04.03.2007 22:09:00 | Lorraine

jednou přijít musí ať si sáhne a nebo něco zkusí

19.12.2006 13:23:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí