Možná

Možná

Anotace: -

Tvá prázdná slova
už nikoho neohromí
Tvůj ledový pohled
snad nechá mě brzo
v klidu spát
proč zkoušíme to znova?
možná že už příliš dlouho
žijeme vzpomínkami
bez pocitu naděje
že se něco
k lepšímu
změní
že něco lepšího
se ještě může stát
možná že už nemáme
tu moc
něco z toho
změnit
...

Autor TedelyBear, 13.11.2011
Přečteno 192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí