Ještě není pozdě

Ještě není pozdě

Anotace: -

Již dříve
jsem dokázala
prolomit silné ledy
a osud
(asi za odměnu)
nás svedl dohromady
spojil dva naprosto
rozdílné světy
a já po dlouhé době
chtěla tančit piruety
Po pár měsících
jsme si však náhle
tak cizí
proč ošklivé zůstává
a hezké ze srdce
tak rychle mizí?
vše hezké se najednou
topí v hlubinách
a dopředu nás žene
jenom vlastní
strach
...
Do dlaní
vtisknu ti
polibek poslední
do bariér ticha
než naposled se
rozední
v myšlenkách naděje
že se věci změní
že co bylo zase bude
že možná pozdě
ještě není
...

Autor TedelyBear, 13.11.2011
Přečteno 196x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí